zaterdag 18 maart 2017

Dag 5: Islamorada - Naples

We hebben weer heerlijk uitgeslapen in onze lekkere bedjes. Vervolgens koffie gezet en ontbeten met de rest van het  bananabread. Fijn begin van de dag.
(ons terras op Islamorada)

We hebben gisteravond  besloten om weer richting de westkust te gaan en hebben daarom weer hetzelfde prettige hotel in Napels geboekt. Beetje vreemde reis misschien, maar wij kijken altijd per dag waar we zin in hebben. Op naar Naples dus, gassen en gaan. Toen we bij het hotel aankwamen bleken we een suite te hebben. Heel groot met een aparte zitkamer. Ik geloof niet dat we daar gebruik van gaan maken, maar wie weet geven we vanavond wel een feestje,  het is tenslotte zaterdagavond (geloof ik).


Eerst zijn we naar de Naples Pier gereden, we wilde naar het strand. Bleken ze er geen parasols te verhuren. Tja, aangezien ik niet in de zo'n kan zitten was dit geen succes. Eerst zijn we toen maar even naar een Walmart gereden om wat boodschappen te doen. Vervolgens terug naar het hotel dat een paar heerlijke zwembaden heeft. Dat beviel al weer een stuk beter.


Lekker nog even gepoedeld voor het avondeten. Daarna weer naar het zeer prettige restaurant The Cheesecake Factory. Altijd gezellig en heerlijk gegeten!

We zijn nog even door een supermarkt gewandeld (vind ik leuk) en daarna terug naar het hotel. Daar nemen we nog even een afzakkertje en dan naar bed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten