woensdag 15 maart 2017

Dag 2: van Houston Texas naar Naples Florida

Dat was een zééér vroege morgen. De wekker ging om 3.45 uur, 's ochtend ja! Niet zo fris en fruitig gingen we op pad naar het vliegveld. We waren er om kwart voor 5. De vorige avond was ons verteld dat ze een grote drukte verwachte, dus wij wilde op tijd zijn voor onze vlucht van 7 uur. Het vliegveld was uitgestorven. We hebben dus wat gewandeld en ontbeten.

Toen we in Tampa aankwamen stonden we bij de band op onze koffers te wachten. En die kwamen dus niet, wat ons niet echt verbaasde gezien hoe de reis tot nu toe verliep. Wij dus naar United om onze koffer als vermist op te geven. En wat stond daar bij de balie?  Onze koffers. Wat een mazzel!!! Later (!!?) kregen we een mail te waarin stond dat onze koffer vooruitgestuurd waren.
(mijn koffer zie je gelukkig al van verre staan)

Toen hebben we de auto opgehaald. We zijn helemaal tevreden met onze Jeep Compas.

We waren eigenlijk van plan via de kust naar Naples te rijden, waar we een prettig hotel geboekt hadden. Maar ook het weer werkt op dit moment nog niet echt mee, het was vanochtend 9 graden. We zijn dus via Sarasota naar Naples gereden.

 In Sarasota hebben we bij StArmand Circle geluncht.  Dat was weer gezellig en het eten ging er weer prima in. Ondertussen was het een beetje opgewarmd en konden we buiten op het terras eten (wel met onze jas aan). We kregen nog een optreden van de enige echte Naked Cowboy uit NYC. Hij vond zijn stad waarschijnlijk te koud en is tijdelijk wat zuidelijker gaan zitten.

Daarna zijn we doorgereden naar ons hotel in Naples.

 En toen, hop, naar een favoriet restaurant van ons: The Cheesecake Factory. We hebben hier weer heerlijk gegeten vergezeld van een lekker glaasje wijn. Helemaal gezellig!

Vervolgens nog een glaasje gedronken op de kamer terwijl we naar de Voice kijken. Heerlijk zo'n vakantie!




1 opmerking:

  1. Jullie met jas aan en de cowboy bijna naakt...... hmm..... leuke combi ;-)

    BeantwoordenVerwijderen