donderdag 16 maart 2017

Dag 3: van Naples naar Islamorada

Ik heb heerlijk geslapen in ons prettige hotel. Vorig jaar hebben we in de tuin gegeten, het was toen heerlijk warm. Nu is het lekker fris :) dus hebben we op de kamer genoten van een lekker warm ontbijtje terwijl we naar Goodmorning America keken. Goed begin van de dag!
En toen gingen we op weg naar de Keys via de Everglades. Na een tijdje stopten we bij een parkeerplaats waar je ook een wandeling kon maken. Dat bleek heel erg leuk en mooi. Er was een boardwalk aangelegd door de natuur. Je liep door een heel afwisselend bos met cypresbomen en moeras. Heel indrukwekkend. Ook leuk dat we al een paar keer in de Everglades zijn geweest en toch elke keer weer nieuwe dingen ontdekken.


Een airboat tour vinden we ook altijd super leuk, dus dat hebben we ook weer gedaan, nu weer op een nieuwe plek. We hebben ook een verlaten indianandorp bezocht. Heel bijzonder om te zien hoe mensen vroeger (over) leefden.




Daarna reden we door naar Islamorada, waar we voor 2 nachten een hotel hebben geboekt. Het is een leuk hotel met zwembad en een privé strand. Inmiddels was het weer ook lekker opgewarmd. Heerlijk in het warme zonnetje gezeten!


'S avond hebben we heerlijk gegeten in een restaurant op loopafstand. Daarna hebben we nog even gezellig gekletst met de buren. Nu nog even een afzakkertje op de kamer en dan bijtijds naar bed. Morgen willen we naar Keys West.

3 opmerkingen:

  1. Krijg heimwee als ik naar jullie foto's kijk. Veel plezier meiden morgen bij key west.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ga alvast maar sparen, dan gaan we een keer samen. Ik weet inmiddels aardig de weg :)

      Verwijderen
    2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen